Mateja Radoš

Studentica je preddiplomskog studija komunikologije, smjer odnosi s javnošću na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. Uz studij, aktivna je članica i tajnica Udruge studentata komunikologije i novinarstva Komuna, a unutar Udruge djeluje kao voditeljica tima za društvene mreže i odnose s javnošću te je jedna od organizatora simpozija Mediji na drukčiji način. Također, kao predstavnica Udruge, sudjelovala je na Međunarodnom kongresu studenata medicine u Zagrebu gdje je predstavljala rad pod naslovom: „Scandalizing Misconception: Media Threat to Medicine“.
Znanje o komunikacijama i odnosima s javnošću usavršavala je odrađujući prakse u digitalnim marketinškim agencijama, volontirajući kao community na gameing konferencijama i organizacijskim timovima festivalskih događanja te radeći na festivalu klasične glazbe kao osoba za odnose s javnošću. S druge pak strane, ljubav prema govorništvu se javila pohađajući Govorničku školu u Crikvenici nakon koje se odlučila posvetiti proučavanju tog područja.
U Govorničkoj akademiji Demosten je zadužena za komunikaciju i odnose s javnošću te se bavi organizacijom događaja i koordinacijom edukacija što uključuje vođenje brige o polaznicima i predavačima. Uz to, sudjeluje na pisanju priručnika za krizno komuniciranje u osnovnim školama te je jedna od predavača i suradnika u razvijanju Male škole dobrog razgovora.
U slobodno vrijeme svira orgulje, a područja interesa su joj umijeće uvjeravanja, krizno komuniciranje, etika u odnosima s javnošću, reklamna industrija, te naravno, briga o polaznicima Govorničke akademije Demosten.
#pedantna
Kontakt: mateja@umjetnost-komunikacije.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *