fbpx

Damjan Moškatelo diplomirani je pravnik koji je svoju strast ipak pronašao izvan pravnog svijeta.

Pregovori i sve što oni donose očarali su ga od prvog trenutka jer, kako i sam kaže, svaki puta nešto novo nauči. Kroz Pravni fakultet sudjelovao je na više pregovaračkih natjecanja,od Zagreba do Beča, na svima ostvario izvrsne rezultate te tako dodatno razvio interes prema pregovaranju.

Uz razne dodatne edukacije i poslovnu praksu otvorio mu se put ka govorništvu koji je objeručke prihvatio. Kao predavač, prošao je razne dobne skupine pa je tako bio dio Centra za mlade grada Zagreba, Hrvatske Udruge za mirenje te  raznih poslovnih edukacija, a danas je i ponosni član Govorničke akademije Demosten gdje polaznicima u modulu ,,Pregovori’’ otkriva čari pregovaranja.

No, iako je baza govorništva u riječima, Damjana najviše intrigiraju dijelovi znanja u kojima nema puno priče, kao što su neverbalna i paraverbalna komunikacija.

Pregovaramo svaki dan, jasno, no postoji još ponešto čime se Dajman bavi u životu. Naime, dugi je niz godina trenirao borilačke sportove… pa kad pregovori zapnu…

Šalimo se naravno!

Damjan obožava boraviti u prirodi, a kod kuće ima pravi mali zoološki vrt te jednostavno više ne može zamisliti život bez psa, iako, kako sam kaže – od njega uvijek izgubi u pregovorima.

Kliknite ovdje i naučite kako pregovorima uvijek postići željeni cilj!