fbpx

Hana Matejašić magistra je psihologije, tjelesno orijentirana integrativna terapeutkinja i amaterska glumica.

Svoje rane dvadesete provela je žonglirajući između psihologije i glume te je smatrala kako mora odabrati između dvije ljubavi. Na kraju je taj trokut potrajao i danas svo troje izvrsno funkcioniraju i nadopunjuju se. Obožava učiti nove stvari, te smatra kako u znanje treba uvijek ulagati i nikada ne prestati učiti – znanje uvijek nosimo sa sobom i nitko nam ga ne može oduzeti. 

Vođena tom mišlju pohađala je edukacije temeljene na art terapiji u Nizozemskoj i Mađarskoj, te glumačke edukacije u Hrvatskoj i New Yorku. Gotovo sve svoje strasti uspjela je pretvoriti u posao tako da zapravo i nema dojam da radi, već živi ono što radi. Danas glumi proročicu Sibilu u stalnoj postavi interaktivne predstave „Gornjogradske coprnice“. Većina njezina radnog tjedna obuhvaća individualne integrativne terapije s klijentima te vođenje grupa osobnog razvoja na razne teme, a izdvojila bi tugovanje, seksualnost, ljutnju, kontakt sa srcem. Projekt na koji je osobito ponosna je live talk show „Žene izvan okvira“ čija je sukreatorica i jedna od voditeljica. 

U Govorničkoj akademiji Demosten djeluje kao predavačica modula ,,Ovladavanje emocijama”, a osim grupnih treninga, s klijentima vrlo često radi in-house te individualne treninge.

Kliknite ovdje i saznajte kako ovladati svojim, ali i pobuditi tuđe emocije u javnom nastupu!