fbpx

Marino Miloš psiholog je s konkretnim korporativnim iskustvom u izgradnji i implementaciji naprednih HR funkcija. Na Govorničkoj akademiji Demosten drži predavanje ,,Učinkoviti selekcijski razgovori” kojim na polaznike želi prenijeti ključne vještine, znanja i načela te im tako pomoći da njihovi budući razgovori s kandidatima za posao biti maksimalno učinkoviti i transparentni, ali istovremeno korisni i ugodni za sve sudionike. Uz spomenuto predavanje, održava i modul “Asertivna komunikacija”.

Uz to, Marino je predavač na jednom dodiplomskom studiju i nekoliko specijalističkih edukacijskih centara, a svoju ekspertizu i poglede na izazove HR funkcije nerijetko dijeli sudjelovanjem i brojnim izlaganjima na relevantnim stručnim konferencijama i seminarima.

U posljednjih 15+ godina u nekim je od vodećih hrvatskih kompanija (bankarstvo, osiguranje, ICT) inicirao, osmislio i proveo niz uspješnih HR projekata kojima se višestruko povećala vrijednost i produktivnost ljudskog kapitala. Danas savjetuje organizacije kako izgraditi privlačno i poticajno poslovno okruženje, utemeljeno na međusobnom povjerenju, osobnoj odgovornosti i punom angažmanu zaposlenih. 

Marino je glasan, izravan i nesentimentalan. Nostalgičan je samo spram hard rocka osamdesetih i duha zajedništva devedesetih.

Ako želite briljirati na razgovoru za posao, kliknite ovdje!