fbpx

Neda Fleur Janovski diplomirana je komunikologinja s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu. Dvadeset dvije godine radila je u PLIVI, najduže u odnosima s javnošću i korporativnim komunikacijama, gdje je razvila vlastitu strategiju za rješavanje brojnih konkretnih situacija s područja odnosa s medijima i kriznog komuniciranja. Bilo je to vrijeme velikog uzleta PLIVE tako da je stekla poslovna iskustva djelujući na međunarodnim tržištima Velike Britanije, Francuske, Sjedinjenih Američkih Država, Italije, Češke, Poljske i Njemačke.

Već petnaest godina djeluje kao samostalni trener poslovnih i komunikacijskih vještina. Održala je mnogobrojne otvorene i in-house edukacije edukacije na kojima je sudjelovalo mnoštvo polaznika, a u Govorničkoj akademiji Demosten predaje modul ,,Storytelling u javnom nastupu” u kojem polaznike educira o korisnosti poslovnog pripovijedanja. 

Sažimajući svoja poslovna znanja i dugogodišnje iskustvo kreirala je tri vlastite metode učenja: “Customer Intimate Business System” (CIBS), “Manageship” i “Reality Practice Situation” koje su, prema ocjenama sudionika, korisne upravo zbog toga što su usmjerene na rješavanje konkretnih poslovnih i komunikacijskih situacija i problema.

Svojom djelatnošću usmjerena je na poticanje cjeloživotnog učenja, osobni razvoj svakog pojedinca, održavanje grupnih, a posebno individualnih treninga te na dijeljenje znanja za koje vjeruje da mora biti dostupno svakom tko se želi razvijati i napredovati.

Autorica je knjige Kôd uspjeha u kojoj je promovirala svoju CIBS metodu i koja je prodana u nakladi od 1000 primjeraka. Svoje poslovno-edukacijsko djelovanje trenutno je najviše usmjerila na edukaciju facilitatora u poslovnim sistemima.

U slobodno vrijeme prenosi svoje misli na virtualni papir u obliku bloga.

Ako želite da vaš govor bude zanimljiva priča, prijavite se ovdje!