Smatrate da vašem poslovnom timu nedostaje motivacija? Isto tako, zajedničke ideje i vrijednosti su se počele razilaziti, a raskoli između pojedinaca su sve veći? Znate li da je za spašavanje krize u timu potreban samo jedan teambuilding s jasno prikazanim vizijama i misijama za budućnost? Dopustite našem timu komunikacijskih stručnjaka da vam to i pokaže.

Organiziramo proaktivne teambuildinge za vaš poslovni tim, a naša zadaća je predložiti vam najefikasniji sadržaj te pomoći u izboru lokacije sukladno vašim zahtjevima i mogućnostima.

Cilj teambuildinga nije okupiti pojedince i odvesti ih na neko mjesto kako bi se družili. Cilj teambuildinga je omogućiti odmak od svakodnevnog rada kroz interaktivne i zanimljive radionice koje će vašim suradnicima omogućiti bolje povezivanje kao i povećanje međusobne suradnje u okviru vaše organizacije.

Isto tako, shvaćamo kako vam je stalo do ulaganja u svoje zaposlenike, no isto tako bi im omogućili i vrijeme za opušteno druženje. Naši teambuildinzi objedinjuju oboje. Stoga, priuštite svojim zaposlenicima edukaciju i dobar provod istovremeno!

Javite nam se na ured@umjetnost-komunikacije.hr gdje ćemo vam rado pomoći u osmišljavanju i organizaciji teambuildinga za vaše zaposlenike, jer zaposlenici su najveća vrijednost vaše organizacije.