Damjan Moškatelo diplomirani je pravnik koji je svoju strast ipak pronašao izvan pravnog svijeta.

Pregovori i sve što oni donose očarali su ga od prvog trenutka jer, kako i sam kaže, svaki puta nešto novo nauči. Kroz Pravni fakultet sudjelovao je na više pregovaračkih natjecanja, od Beča do Izraela, na svima ostvario izvrsne rezultate te tako dodatno razvio interes prema pregovaranju.

Uz razne dodatne edukacije i poslovnu praksu otvorio mu se put ka govorništvu koji je objeručke prihvatio. Kao predavač, prošao je razne dobne skupine pa je tako bio dio Centra za mlade grada Zagreba, Hrvatske Udruge za Mirenje te  raznih poslovnih edukacija, a danas je i ponosni član Govorničke akademije Demosten.

No, iako je baza govorništva u riječima, Damjana najviše intrigiraju dijelovi znanja u kojima nema puno priče, kao što su neverbalna i paraverbalna komunikacija.

Pregovaramo svaki dan, jasno, ali ipak postoji i nešto drugo što Damjan radi u životu. Naime, bavio se borilačkim sportovima 10 godina, pa kad pregovori zapnu… Šalimo se naravno!

Damjan obožava boraviti u prirodi, a kod kuće ima pravi mali zoološki vrt te jednostavno više ne može zamisliti život bez psa, iako, kako sam kaže – od njega uvijek izgubi u pregovorima.