Ako nisi na društvenim mrežama, ne postojiš.“ 

Osim što ova tvrdnja vrijedi za pojedince, isto može značiti i za bilo koju tvrtku – prodajete li građevinski materijal, nudite li usluge u turizmu, bavili li se pečenjem kolača ili izrađujete ukrase – zašto propustiti priliku da se moćnim i brzim alatima kao što su društvene mreže obraćate svojoj zainteresiranoj publici ili mogućem klijentu?

Nekoć su se usluge i proizvodi oglašavali na gradskim trgovima, a brend se stvarao na temelju kvalitete i preporuke drugih. Pojavom masovnih medija glavni forumi za oglašavanje postali su tisak i radio, a ulaskom u digitalno doba, središte svih marketinških aktivnosti kojima se grade imidž i prepoznatljivost poslovanja, postale su društvene mreže. Upravo su one, uz mrežne stranice, postale prvo mjesto informiranja o svim važnim društvenim temama, ali i proizvodima i uslugama – tu posebnu važnost i težinu imaju komentari drugih korisnika.

Pojavom novih platformi poput Facebooka, Instagrama, Twittera i LinkedIna otvorio se niz mogućnosti pomoću kojih iz nerazvijene ideje, ali uz dobru analizu, plan i strategiju, možete napraviti uspješan business. Ovdje se „dobar glas“ možda neće čuti, ali dobra će se ideja lajkati i dijeliti – drugim riječima širit će se njezin doseg (eng. reach) što će potaknuti dodatnu interakciju (eng. engagement) i potom stvaranje zajednice (eng. community). A mogućnosti koje tek nudi boostanje i oglašavanje…

Ako vam se ovi termini čine nejasnima, a društvene mreže služe Vam isključivo – javite se nama!

Tim stručnjaka iz područja komunikologije, odnosa s javnošću, novinarstva i marketinga koji poznaju umjetnost komunikacije nudi kompletnu uslugu vođenja Vaših društvenih mreža – od pisanja tekstova (eng. copy), definiranja vizualnog identiteta do stvaranja sadržaja – te pričaju digitalnu priču u Vaše ime. S pravim sadržajem. I u pravo vrijeme. 

Što nudimo?

Sve što vam je potrebno za kvalitetnu digitalnu prisutnost!
  • Strateška analiza društvenih mreža te analiza konkurenata
  • Kreiranje jedinstvene strategije za društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn
  • Dnevni/tjedni plan objava u skladu s dogovorenom strategijom
  • Community management, odnosno moderiranje upita i komentara na društvenim mrežama
  • Kreiranje oglašivačkih kampanja na društvenim mrežama
  • Fotografiranje za društvene mreže
  • Videomontaža i snimanje materijala za društvene mreže
  • Tjedne konzultacije
  • Izrada mjesečnog izvještaja
  • Savjetovanje i individualizirani treninzi vođenja društvenih mreža

Individualni pristup svakom klijentu

Pristupamo Vam na jedinstven način te u suradnji s Vama osmišljavamo strategiju i planiramo sadržaj koji odgovara Vašim potrebama.