fbpx

Digitalna akademija prva je sustavna edukacija u Hrvatskoj iz područja digitalne komunikacije, društvenih mreža i influencer marketinga. Namijenjena je studentima viših godina, zaposlenicima u marketingu i prodaji te pojedincima koji žele samostalno strateški voditi društvene mreže za sebe ili druge osobe ili organizacije.

Akademija je nastavak i nadogradnja formalnog obrazovanja, a nikako zamjena za njega.

Ako nemate vremena za društvene mreže, profesionalne alate i zaposlenika koji njima zna upravljati ili ste dosad imali upitne rezultate – nagradite zaposlenika edukacijom, od njega očekujte više i prestanite improvizirati.

Koncept i metode učenja u sklopu Digitalne akademije

Na Digitalnoj akademiji učimo postupno – stručni mentori daju vam konkretne smjernice pomoću kojih prolazite cijeli proces učenja o društvenim mrežama i digitalnom marketingu te postajete sposobni samostalno voditi klijente.

Tijekom cijele Akademije omogućen je i rad s (plaćenim) profesionalnim alatima  bez kojih nijedan kvalitetan voditelj društvenih mreža ne može raditi.

Posebnost ove akademije leži upravo u tzv. networking metodi – učenju koje se temelji na suradnji i razmjeni iskustava predavača i samih polaznika Akademije. Osim što učimo i rastemo zajedno s vama – naši mentori dostupni su i za individualne konzultacije i savjetovanja tijekom sva tri mjeseca Akademije.

No kao što je već poznato, najbolje se uči kroz praksu. Stoga vas tijekom cijele Akademije očekuju zanimljivi samostalni zadaci i povratne informacije naših mentora i predavača kao i njihova pomoć pri pripremi završnog ispita.

Obaveze, radni zadaci i završni ispit

Ne, ne vraćate se u školske klupe – ali da – ova Akademija zamišljena je kao nastavak formalnog obrazovanja stoga i sama očekivanja od vas nalikuju onim sveučilišnim – samo što kod nas zasigurno nećete pasti ispit.

Od vas se očekuje da redovito izvršavate samostalne zadatke kao i da sudjelujete u onim grupnima jer od samog početka Akademije simuliramo agencijski način rada. Očekuje vas i niz najavljenih, ali i ad hoc vježbi – upravo iz razloga što vas u agenciji, ali i kad krenete raditi samostalno, nitko neće pripremati na nenajavljene zadatke i last minute izmjene.

S ciljem da na samom početku naučite stvarati uspješne kampanje na društvenim mrežama, jedan od vaših zadataka bit će i izrada studija slučaja uspješne social media kampanje prema vašem odabiru.

Završni ispit bit će kruna vašeg tromjesečnog polaženja Akademije te dobar start za ulazak u svijet upravljanja društvenim mrežama – radi se o prezentiranju pripremljene strategije za klijenta prema dogovoru s mentorom.

Tko su predavači?

Predavači Digitalne akademije redom su sveučilišni nastavnici, iskusni profesionalci, pioniri upravljanja društvenim mrežama te poznata imena digitalnog marketinga. Stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom upravljanja društvenim mrežama i rada u digitalnoj sferi – oni koji su već odavno napravili sve greške, proveli (ne)uspješne kampanje i sad to znanje žele podijeliti s vama!

Razlozi za upis Digitalne akademije

Diploma
  • Polaznici po završetku svih obaveza i radnih zadataka te položenog ispita dobivaju certifikat s naslovom „Social Media Manager“.

Unutar Akademije omogućeno je i stručno doškolovanje za sljedeća radna mjesta:
  • marketing manager
  • social media manager
  • marketing asistent
  • online-marketing manager
  • stručnjak za online odnose s javnošću
  • bloger
  • voditelj podcasta
  • influencer

Je li moguće ovu edukaciju uspješno pohađati online?
  • Da, Akademiju je moguće pohađati i online. Za to su potrebni samodisciplina, zanimanje za društvene mreže te samostalno i aktivno traženje rješenja u svijetu digitalnog marketinga.