fbpx

Naši partneri

Zadovoljni polaznici

Dizajn bez naslova

Davor Jarić

Upisao sam Akademiju Demosten bez velikih očekivanja, samo sa željom da poradim na vlastitim komunikacijskim i prezentacijskim vještinama. Nakon tromjesečne edukacije nemam dovoljno riječi hvale za profesionalni pristup, izvrsne predavače i energičnu atmosferu koja je vladala medu polaznicima. Vještine komunikacije koje smo naučili redovno koristim na poslu i u privatnom životu. Govornička akademija Demosten nešto je u što bi svatko trebao investirati jednom u životu, po mogućnosti što ranije. Ekipa Demostenovci, jednom riječju – hvala.

Dizajn bez naslova

Karlo Rajnović

Govornička akademija Demosten i njezin mladi, visokoobrazovan tim entuzijasta i stručnjaka mi je pomogao svojom pouzdanošću, ozbiljnim pristupom i specijaliziranom ponudom znanja shvatiti što je točno trema prilikom javnog nastupa i kako ju pobijediti. Također, uspješno su me usmjerili na savladavanje prepreka kao što su adekvatno korištenje osobnog stila prilikom javnog nastupa. Konačno, i ono najbitnije, naučio sam uspješno strukturirati misli u govor stvaranjem pravilne kompozicije javnog nastupa.

Dizajn bez naslova

Ivona Balić Dorić

Susrela sam se s Akademijom Demosten prije nešto više od godinu dana pohađajući nekoliko individualnih satova kojima su me unatoč kratkom periodu naučili kako vjerovati u sebe i kako je sve ostvarivo ako dovoljno jako to želiš. Tako sam ja odlučila nastaviti ulagati u sebe na jedan drugačiji način, ovoga puta online nastavom. U početku budilo je u meni sumnju, nesigurnost, stotine pitanja KAKO? Međutim, svakim predavanjem i izvođenjem vježbi pripremljenih za domaću zadaću pitanja su nestajala, a nesigurnosti bljedile i bio mi je gušt. Predavači, koordinatorica Katia posebno, dali su sve od sebe da nam pokažu i da zapamtimo, ali i da aktivno sudjelujemo kako bi izgrađivali sebe, bili sigurniji i upečatljiviji u svojim nastupima. Nijednom se nisam osjetila izdvojeno ili otuđeno, zapostavljeno ili pošteđeno što sam online polaznik, štoviše, tim Akademije Demosten se beskrajno potrudio da mi ovo bude jedno divno putovanje koje bi svima od srca preporučila. Hvala čitavom timu Akademije Demosten, jer ste me naučili što i kako govoriti.

Dizajn bez naslova

Lidija Supek

Zahvaljujem na predivnom cjelovitom iskustvu Akademiji Demosten. Teme su odlične i odnose se na razna područja važna za govorništvo, predavači su vrlo stručni, a sve je ukupno koncipirano tako da iz tjedna u tjedan možete osvijestiti svoje vještine, savladati izazove i rasti.

Dizajn bez naslova

Dora Škarić

Zanimljivo i korisno iskustvo s mnogo praktičnih vježbi iz javnog nastupa ispred prijateljske i konstruktivne publike. Preporučujem svima koji žele usavršiti komunikacijske vještine i javni nastup.

Dizajn bez naslova

Martina Arambašić

Govornička akademija Demosten je iznimno korisna. Pravi trening socijalnih i komunikacijskih vještina!

Dizajn bez naslova

Zrinka Halambek

Preporučam radionice i predavanja Govorničke akademije Demosten, jer su organizirane u ugodnom okruženju, dozvole spontanost što značajno olakšava korigiranje vlastitih grešaka u savladavanju kvalitetne komunikacije potrebne u svakodnevnim kako privatnim tako i poslovnim postignućima! Hvala!

Dizajn bez naslova

Vlatka Šokec

Govornička akademija Demosten mi je pomogla pobijediti strah od javnih nastupa koji me čekaju kroz moj kako privatni tako i poslovni život!

Dizajn bez naslova

Katarina Špoljar

Dobro je znati da je komunikacija toliko važna, i verbalna i neverbalna! Hvala Govorničkoj akademiji Demosten za odličnu edukaciju i razmišljanje izvan okvira!

Dizajn bez naslova

Patricija Adanić

Stručna predavanja koja su u isto vrijeme i vrlo zanimljiva, odlične vježbe, te najbitnije od svega – individualan pristup koji omogućava svakom polazniku da unaprijedi svoje vještine, savlada tremu od javnog nastupa te postane vješt govornik. Preporučam svakome.