Imate strahopoštovanje prema kameri? Ne sviđa Vam se kako zvučite na snimci? Ili Vas jeza prolazi od gledanja svojih gesta na snimci? Medijsko savjetovanje služi upravo da se usvoje vještine potrebne za nastupe na audiovizualnim medijima. Svakoj osobi pristupamo s posebnim programom i edukaciju „skrojimo“ baš prema potrebama pojedinca. Na ovaj način, sigurni smo da ćete brže napredovati jer se neće ponavljati i raditi na Vašim već usvojenim znanjima i vještinama.

Uz pomoć naših stručnjaka, logopeda, komunikologa, fonetičara pa sve do glumaca svakako ćete ostvariti promjenu koju želite kad je u pitanju Vaš nastup. Naglasak edukacije je na praktičnom radu i vježbama, uz teorijsku podlogu koja je osnova za vježbe. Vježbe koje radite ćemo svaki put snimati i analizirati te zajedno s Vama proći kroz potencijalne greške. Medijsko savjetovanje u Demostenu temelji se na sveobuhvatnom pristupu u kojem razgovaramo o imidžu u cijelosti. Šminka, odijelo, odjeća i obuća, argumentacija, neverbalna komunikacija – svi savjeti na jednom mjestu!

Veselimo se vašim uspjesima!

Ako želite uspješno prezentirati, poslovati, pregovarati, prodavati, upravljati ili sve to zajedno - kontaktirajte nas odmah!

Javite nam se!