fbpx

Mateja Radoš završila je preddiplomski studij komunikologije, smjer odnosi s javnošću na Fakultetu hrvatskih studija u Zagrebu te osnovne studije komunikacija i odnosa s javnošću na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu. 

Tijekom studija bila je aktivna članica Udruge studenata komunikologije i novinarstva Komuna, pri čemu se ističu organizacija simpozija Mediji na drukčiji način i izlaganje rada Media threat to medicine na kongresu studenata medicine ZIMS u Zagrebu. Svoja znanja iz odnosa s javnošću usavršavala je radeći kao praktikantica u marketinškoj agenciji ForgeBIT te kao PR menadžer na festivalu klasične glazbe Youngmasters u Samoboru. 

Na trećoj godini studija zaposlila se kao koordinatorica nastave i osoba zadužena za odnose s javnošću u Govorničkoj akademiji Demosten gdje sada djeluje kao predavačica na modulima ,,Online komunikacija” i “Prezentacijske vještine”.  Također, 2019. godine bila je mentorica na Govorničkoj školi u Crikvenici.

Tijekom rada u Demostenu, okušala se u radu na online kampanjama te tako otkrila područje digitalnog marketinga u čemu se usavršavala na studiju komunikacija u Beogradu. Mateja je danas marketing menadžerica u američkom startupu Referrizer, a redovito sudjeluje na edukacijama iz marketinških komunikacija. 

Usavršite i vi svoje online komunikacijske vještine i budite spremni za svaki online sastanak ili prezentaciju, klikom ovdje!