Mateja Radoš završila je preddiplomski studij komunikologije, smjer odnosi s javnošću na Fakultetu hrvatskih studija u Zagrebu.

Tijekom studija bila je aktivna članica Udruge studenata komunikologije i novinarstva Komuna, pri čemu se ističu organizacija simpozija Mediji na drukčiji način i izlaganje rada Media threat to medicine na kongresu studenata medicine ZIMS u Zagrebu. Svoja znanja iz odnosa s javnošću usavršavala je radeći kao praktikantica u marketinškoj agenciji ForgeBIT te kao PR menadžer na festivalu klasične glazbe Youngmasters u Samoboru. 

Na trećoj godini studija zaposlila se kao koordinatorica nastave i osoba zadužena za odnose s javnošću i marketing u Govorničkoj akademiji Demosten gdje sada djeluje kao predavačica na modulima ,,Online komunikacija” i “Prezentacijske vještine”.  Također, 2019. godine bila je mentorica na Govorničkoj školi u Crikvenici.

Usavršite i vi svoje online komunikacijske vještine i budite spremni za svaki online sastanak ili prezentaciju, klikom ovdje!