Naša misija je naučiti vas kako uspješno komunicirati! Komunikacija je ključ koji otvara vrata uspjeha!

Tko je Demosten?

Govornička akademija Demosten jedinstvena je i sveobuhvatna akademija komunikacijskih vještina. Nastali smo s ciljem da interdisciplinarna znanja naših predavača pretočimo u jedinstven i sustavan program edukacija i treninga komunikacijskih vještina specijaliziranih za sve dobne skupine, privatne polaznike te za tvrtke i poslovne korisnike.

Počeli smo s radom 2017. godine kada smo upisali prvu generaciju polaznika grupnih komunikacijskih treninga koje od tada uspješno održavamo kroz dvije generacije polaznika godišnje. Zajedno s grupnim komunikacijskim treninzima i edukacijama do danas smo održali niz specijaliziranih komunikacijskih edukacija i treninga prilagođenih privatnim i poslovnim korisnicima kroz koje je do sada prošlo mnoštvo polaznika i poslovnih partnera koji su prepoznali vrijednost i kvalitetu koju nudimo.

Zašto komunikacija?

Kroz iskustvo i rad naših predavača u različitim djelatnostima i strukama, prepoznali smo da je nedostatak komunikacijskih vještina i nepoznavanje pravila dobre i kvalitetne komunikacije vrlo čest i velik problem. Trema, slab izgovor i artikulacija, slabe prezentacijske, pregovaračke i prodajne vještine, loša neverbalna komunikacija, neadekvatan stil i vizualni identitet, nepoznavanje pravilne kompozicije govora, izlaganja i prezentacije velika su prepreka mnogima.

Mogućnost kvalitetnog komuniciranja nužna je za dobar i kvalitetan društveni život, ali i poslovni razvoj i napredak. Izostanak ovih vještina i znanja vrlo često povlači za sobom slabiju socijalizaciju te uzrokuje introvertiranost i povučenost kao i slabiju mogućnost razvoja i napredovanja u poslovnom smislu, gdje mnogo toga ovisi o kvaliteti komunikacije.

Rješenje!

Vođeni prethodno navedenim izazovima, objedinili smo stručna znanja i vještine iz područja komunikologije, psihologije, fonetike, sociologije, prodaje, glume i novinarstva te kreirali programe koji vam omogućuju usvajanje i usavršavanje vještina i znanja potrebnih za kvalitetnu i uspješnu komunikaciju, kako u privatnom tako i u poslovnom životu i radu.

Razvili smo specijalizirane kombinacije edukacija i treninga koji su namijenjeni različitim ciljanim skupinama polaznika, počevši od osnovnoškolaca, srednjoškolaca, studenata, zaposlenika, sportaša, političara pa do osoba iz javnog života i medijskih ličnosti.

Više detalja o programima možete vidjeti na poveznicama niže:

Što nas čini jedinstvenima? Ne nudimo vam edukaciju, nudimo vam promjenu!

Kako?

Sve edukacije i treninge provodimo u prilagođenim grupama ili pojedinačno s polaznicima kako bismo mogli napraviti što detaljniju analizu vaših početnih znanja i provoditi sustavno praćenje napretka vaših komunikacijskih vještina.

Svaka naša edukacija zasniva se na inicijalnoj analizi vašeg govorničkog statusa koji uključuje analizu početne razine znanja i vještina ovisno o vrsti programa koji pohađate. Kroz dnevnik govornika, video materijale, pisane materijale, zadatke i evaluacije pratimo razvoj i unapređenje vaših znanja kako biste jasno mogli vidjeti napredak i prepoznati poboljšanja koja smo zajedno postigli.

Osim Govorničke akademije Demosten, koja je standardni program koji provodimo, kroz 18 modula i 72 sata predavanja, svi ostali programi prilagođavaju se potrebama i ciljevima polaznika, kompanija ili pojedinih odjela/sektora unutar kompanija.

Ovisno o utvrđenom početnom stanju, prepoznajemo koje vrste znanja je potrebno poboljšati i unaprijediti, koje vrste edukacija i treninga je potrebno provoditi sukladno cilju koji želimo postići te na temelju toga određujemo i opseg edukacije i trajanje edukacije (broj sati).

Na kraju svakog programa provodimo provjeru usvojenih znanja na temelju čega možemo zajedno evaluirati vaš napredak i sposobnost primjene usvojenih znanja u praksi.

Od koga ćete učiti?

Naš tim komunikacijskih stručnjaka visoko je obrazovan kadar komunikologa, psihologa, fonetičara, socijalnih radnika, prodajnih stručnjaka, glumaca i novinara. Osim stručnih znanja i kompetencija koje smo stekli kroz formalnu edukaciju, svi naši predavači usavršavali su svoja znanja kroz bogato radno iskustvo gdje su u praksi primjenjivali znanja koja nudimo i vama.

Prosječno smo vrlo mladi, ali cijeli tim rađao se tijekom pola stoljeća (od 1950. do 1998.), a ukupnog radnog iskustva imamo i više od  jednog stoljeća.

Svojom stručnošću, pedantnošću, pouzdanošću, ozbiljnim i sustavnim pristupom te specijaliziranom paletom znanja i iskustva nudimo vam promjenu i dodanu vrijednost koju ćete zasigurno prepoznati.