Lucija Mihaljević ekonomska je antropologinja, autorica stručnih tekstova za poslovni portal Poslovni dnevnik i suradnica na projektu Hrvatskog diplomatskog kluba. Objavila je nekoliko znanstvenih radova, sudjelovala na više međunarodnih konferencija te uredila jednu knjigu.

Zaposlena je na Odjelu za sociologiju na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, a njeno uže područje rada obuhvaća analizu individualnih identiteta i procesa izgradnje imidža te istraživanja promjena modela upravljanja i vodstva u kontekstu različitih organizacijski kultura. 

Radno iskustvo stekla je u javnom i privatnom sektoru kao tajnik kabineta (DUHIRH), predavač i savjetnik dekana za razvojne projekte (ZŠEM) te kao znanstveni novak (INANTRO). Specijalizirala se na sveučilištima u inozemstvu (Southampton, Bozen i Szeged) te sudjelovala na međunarodnim znanstvenim, stručnim i infrastrukturnim projektima. Mentorirala je više studentskih radova te je dobitnica tri istraživačke stipendije (BST Oxford, Grad Zagreb, Zaklada Adris). Predavačica je Govorničke akademije Demosten gdje polaznike uči o važnosti vizualne komunikacije na modulu  ,,Bitni su i sadržaj i ambalažao važnosti vizualne komunikacije. 

Ako želite da vaš imidž prati ono što govorite, kliknite ovdje!