O politici prema kolačićima

U bilo koje vrijeme možete pomijeniti ili povući svoj pristanak iz Deklaracije o kolačićima na našoj stranici.

Naučite više o tome tko smo, kako nas možete kontaktirati te kako obrađujemo osobne podatke u našoj Politici Privatnosti.

Vaš pristanak primjenjuje se na sljedeću domenu: www.umjetnost-komunikacije.hr

Što su kolačići?

Kolačići su mali paketi informacija pohranjeni od strane vašeg web preglednika kada posjetite određenu stranicu, uključujući i našu. Kolačići se koriste kako bi poboljšali korisničko iskustvo omogućavajući web stranicama da vas “zapamte”, bilo direktno za vrijeme trajanja vašeg posjeta (koristi se kolačić “Sesija” koji se briše nakon što zatvorite vaš web preglednik) ili u slučaju ponovne posjete (koristi se “Trajni” kolačić).

Ne koristimo kolačiće za pohranu osobnih identificirajućih podataka o vama.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina mrežnih servisa, naša stranica koristi kolačiće iz prve ruke i kolačiće trećih strana iz niza razloga. Kolačići iz prve ruke su većinom potrebni kako bi web stranica funkcionirala ispravno te oni ne skupljaju nikakve osobne podatke.

Kolačići trećih strana (Google Analytics) korišteni na našoj web stranici su većinom korišteni za razumijevanje kako web stranica radi, kako vi komunicirate s našom stranicom, održavanje servisa sigurnima, pružanje oglasa koji su relevantni vama, te sve u svemu pružanje boljeg i poboljšanog korisničkog iskustva i kao pomoć ubrzavanju vaših budućih interakcija s našom stanicom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Marketinški: Koristimo ih za slanje informacija o našim uslugama. Ukoliko ste dali privolu za primanje marketinških materijala (Demosten newsletter), kasnije ju možete slobodno oduzeti. Imate pravo u bilo kojem trenutku oduzeti nam privolu za kontaktiranje u marketinške svrhe. Ukoliko više ne želite biti kontaktirani u marketinške svrhe možete opozvati svoju privolu slanjem e-maila na ured@umjetnost-komunikacije.hr

Kako mogu kontrolirati postavke vezane uz kolačiće?

Ako odlučite promijeniti svoje postavke kasnije tijekom sesije pregleda, možete kliknuti na “Politika Privatnosti i Kolačići” oznaku na dnu Vašeg ekrana. Tako ćete ponovo prikazati obavijest o pristanku omogućujući istovremeno mijenjanje postavki vezanih za kolačiće ili povlačenje svoje privole u potpunosti.

Dodatno, različiti preglednici pružaju različite metode blokiranja i brisanja kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke vašeg preglednika kako biste blokirali/obrisali kolačiće. Za više informacija o upravljanju i brisanju kolačića posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.