Katarina Madirazza profesionalna je hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica, a često zna i doma odglumiti da joj nije dobro da se izvuče od čišćenja. U tome joj je pomoglo što je završila Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu i Prašku filmsku školu. Godine 2013. započela je svoje aktivno profesionalno glumačko djelovanje. Broji mnogo glavnih uloga u televizijskim serijama i predstavama, što znači da je stala ispred mnogo kamera te svoje trikove prenosi polaznicima Govorničke akademije Demosten u modulu ,,Kamere koje život znače”

Rijetko tko se može pohvaliti da je u svojoj karijeri bio frizerka (,,Ko te šiša”) ,grobarka (,,Dar mar”), gimnastičarka (,,Na terapiji”) i klizačica (,,Počivali u miru”). Ali voli ona i daske koje život znače. Bila je članica ansambla gradskog kazališta Zorin dom do 2017. godine, igrala u Hrvatskom Narodnom kazalištu u Zagrebu, teatru ITD, dječjem kazalištu Dubrava… Također gradi i internacionalnu karijeru (mora iskoristiti sve te jezike koje govori) glumeći u brojnim stranim projektima od kojih su mnogi nagrađivani po velikim svjetskim festivalima. Neki od poznatijih projekata su „Winnetou & Old Shatterhand“, „Crossing Lines”, „Hartwig Seler”, „Big City Fever“, „Arene”.

Neprestano radi na sebi te usavršava svoje znanje pohađajući brojne glumačke radionice, primljena je  i sudjelovala je na Sarajevo Talentsu u sklopu Sarajevo Film Festivala, a usavršava ga i tako da pohađa tečajeve koje nemaju veze s glumom. Naprimjer, tečaj lončarskog kola, tečaj gledanja filmova, tečaj planinarenja i tečaj finog papanja. Od 2017. godine djeluje kao samostalni umjetnik i posvećena je stvaranju autorskih projekata i sudjelovanju u istima.

Strastvena je u svemu što radi, a to uključuje i Demostenova predavanja s kojih vas neće pustiti dok nije sigurna da vam je prenijela sve sto zna!

Ako želite uživati pod svjetlima reflektora, kliknite ovdje!