Antonija Grbinićek komunikologinja je specijalizirana za novinarstvo i interkulturalnu komunikaciju. Tijekom studija okušala se u novinarskome poslu, ali ljubav prema interpersonalnoj komunikaciji dovela ju je u područje upravljanja ljudskim potencijalima unutar kojega je pronašla posao kojI voli.

Na pitanje kojim se područjem bavi, naglasak će staviti na employer branding, proces selekcije i regrutacije, internu i eksternu komunikaciju te osmišljavanje i provođenje raznih internih aktivnosti za zaposlenike jer smatra da prava snaga tvrtke leži u njezinim ljudima.

S obzirom na to da voli puno pričati, nije čudno da se pronašla i u predavalačkom svijetu u temama od komunikacijskih osnova, preko javnog nastupa i softskills vještina do raznih Microsoftovih alata.

U slobodno vrijeme deklarira se kao DIY zaluđenica te stalno pronalazi nove projekte, no pripazite imate li vremena ulaziti u takve razgovore s njom jer uvijek ima puno toga za ispričati na tu temu. Jedna od kategorija je i kuhanje, tako da joj se slobodno javite ako zatrebate kakav recept.