Hana Smiljanić studentica je komunikologije na Fakultetu hrvatskih studija, a uskoro i magistrica komunikologije. Osnivačica je i voditeljica Instagram profila i platforme za edukaciju o društvenim mrežama pod nazivom @luxuria.vita koji je nastao u početku pandemije te je pomogla brojnim malim poduzetnicima da prebace svoje poslovanje u online svijet izradom strategija za njihova poslovanja.

Njene vrline su izrazita profesionalnost, strogo poštivanje rokova i pedantnost, a rad na društvenim mrežama omogućio joj je vještine poput: strateškog razmišljanja, organizacije, koordinacije, poslovnog komuniciranja, izrade fotografija i videa, njihovo uređivanje i montaža te postavljanje plaćenih oglasa. Aktivno održava online edukacije o Instagramu i konzultacije za male poduzetnike. Njezino iskustvo vođenja poslovnih profila bogato je, budući da je imala priliku raditi s poduzetnicima iz različitih branši te surađivati s influencerima diljem regije među kojima su: klijenti iz beauty industrije, trgovci, dizajneri, fotografi, farmaceuti, ugostitelji, vinari, fitness treneri, ekolozi i mnogi drugi.

Hana je, odrastajući u obitelji glazbenika, izgradila svoje iskustvo i kroz koordinaciju snimanja glazbenih spotova, organizacije evenata u glazbenoj industriji, a ima i iskustvo rada u agenciji za odnose s javnošću. Kao dugogodišnja plesačica, razvila je snažan timski duh, vještinu javnog nastupa i prezentacijske vještine.