Ivana Ožegović vlasnica je knjigovodstvenog ureda od 2012. Završila je srednju III. ekonomsku školu i MA-LU školu za samostalnog knjigovođu u Zagrebu te Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvo u Opatiji.  

S obzirom na to da voli izazove u životu i s namjerom da se riješi treme od javnog nastupa, krenula je s predavanjima i tu se rodila ljubav za prijenosom znanja. Uz to je stalna autorica članaka u časopisu Udruga.hr, povremena savjetnica na telefonskim linijama Računovodstvo i porezi u praksi, autorica nekoliko priručnika te poslovna savjetnica u pronalaženju najboljeg modela prilikom kretanja u poslovni svijet i u reorganizaciji strukture ako postoje problemi u poslovanju. 

Najveći izazov u životu bio joj je u nekliko tjedana donijeti odluku o tome da proba otvoriti ured u nepoznatom gradu gdje nikoga ne poznaje stoga ju je životni put odveo u Split, gdje uz Zagreb, danas živi i radi. Uvrštena je među 15 mikropoduzetnica u vlasništvu žena prema projektu 1u4 milijuna (Mastercard i Jutarnji list) te među 7 najuspješnijih hrvatskih poduzetnica prema Women in Adria.

Stava je da ništa nije nemoguće, a u slobodno vrijeme bavi se jahanjem, putovanjima šetnjama te je aktivna članica Udruge Glas poduzetnika.