Klara Banek stručnjakinja je za marketing s više od 6 godina iskustva na tom području. Kroz radno iskustvo imala je prilike raditi na mnogo projekata za raznovrsne klijente – od auto-moto industrije, preko turizma, školstva, hrane i pića, pa sve do beauty industrije. Posljednje tri godine posvetila se sektoru e-commercea, a trenutno je na čelu marketing tima u tvrtci Noelle koja djeluje na više od 6 tržišta u Europi.

Opis posla koji trenutno radi vrlo je opširan – počevši od project managementa, izrada strategija za digitalni marketing, kreativnih koncepata, oglašavanja i PR-a, pa sve do produkcije različitih marketing formata (bookleta, e-booka, video reklama) i drugo. Posebno je ponosna na dvije image kampanje na kojima je radila – “We love you to be yourself” i „We don’t take bullying” koje slave i prihvaćaju različitost kod ljudi te nastoje osvijestiti veliki problem internetskog nasilja koji je sve više zastupljen.

Paralelno je radila na pokretanju i plasiranju potpuno novog branda KAIAA koji u kratkom vremenu već bilježi uspjehe na tržištu.

Iako puno vremena posvećuje poslu, u slobodno vrijeme voli isprobavati različite vrste hrane i putovati, ali i provoditi vrijeme sa svojim psom Florom. Dalo bi se zaključiti da je Klara pravi life lover s velikom strašću prema unaprijeđenju i digitalizaciji poslovanja tvrtke.