Magistar glume, član Global Shapers Community Zagreb, odlično se osjeća na kazališnim daskama, ali i na filmskom setu. Glumio je u mnogim predstavama od Dubrovačkih ljetnih igara do Satiričkog kazališta Kerempuh, od reklamama do mjuzikla, od glazbenih spotova do filmova i TV serija. 
 
Na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu magistrirao je s radom na temu: “Iste postavke teorije glume u odnosu glumačkih realizacija polovice 20. stoljeća i danas”. Glumio je u brojnim kazališnim predstavama, igranim filmovima i televizijskim serijama od kojih su neke: Zora Riđokosa, GK Trešnja; Puž, Mala Scena; Elementarne čestice, Dubrovačke ljetne igre; Po domaću, Boom! teatar; Kurlani, Hotel Bulić; Ne gledaj mi u pijat, Crno-bijeli svijet, The match, Bila soba, Čuvar dvorca, Se ti abbraccio non aver paura i dr. Osim u spomenutim predstavama, nedavno smo ga imali prilike vidjeti u televizijskoj dramskoj seriji Novine te u igrano-dokumentarnom filmu Dnevnik Diane Budisavljević.  
 
Predavač je Govorničke akademije Demosten od njezina osnutka, a iza sebe broji već 5. generacija uspješnih polaznika. Osim što se skrasio u Demostenu, vrlo često je viđen i u poznatim zagrebačkim kazalištima: Kazalištu Trešnja, Zagrebačkom kazalištu mladih i kazalištu Mala scena.
 
PODRUČJA INTERESA: fokus, trema, organska gestikulacija, glas