Katarina Madirazza profesionalna je hrvatska kazališna,televizijska i filmska glumica. Završila je 2016. Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu i Prašku filmsku školu. Od 2013. Počela je svoje aktivno profesionalno glumačko djelovanje. Broji mnogo glavnih uloga u televizijskim serijama i predstavama. Od kojih su neke najpoznatije „Na terapiji“, „Nemoj  nikome reći“, „Počivali u miru“, „Ko te šiša“… Od predstava bila je članica ansambla gradskog kazališta Zorin dom do 2017. godine, igrala u Hrvatskom Narodnom kazalištu u Zagrebu, teatru ITD, dječjem kazalištu Dubrava… Također gradi i internacionalnu karijeru glumeć u brojnim stranim projektima od kojih su mnogi nagrađivani po velikim svjetskim festivalima. Neki od poznatijih projekata su „Winnetou & Old Shatterhand“, „Crossing Lines“, „Hartwiig Seler“, „Big City Fever“, „Arene“..

Neprestano radi na sebi te usavršava svoje znanje pohađajući brojne glumačke radionice, primljena je  i sudjelovala je na Sarajevu Talents u sklopu Sarajevo Film Festivala.

Od 2017. godine djeluje kao samostalni umjetnik i posvećena je stvaranju autorskih projekata i sudjelovanju u istima. Sudjelovala je u projektima ministarstva poput „ Ruksak pun kulture“, „Poduzetništvo u kulturi“.