Ekonomska antropologinja, autorica je stručnih tekstova za poslovni portal Poslovni dnevnik, suradnica na projektu Hrvatskog diplomatskog kluba, objavila je nekoliko znanstvenih radova, sudjelovala na više međunarodnih konferencija te uredila jednu knjigu. 

Zaposlena je na Odjelu za sociologiju na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, a njeno uže područje rada obuhvaća analizu individualnih identiteta i procesa izgradnje imidža te istraživanja promjena modela upravljanja i vodstva u kontekstu različitih organizacijski kultura. 

Radno iskustvo stekla je u javnom i privatnom sektoru kao tajnik kabineta (DUHIRH), predavač i savjetnik dekana za razvojne projekte (ZŠEM) te kao znanstveni novak (INANTRO). Specijalizirala se na sveučilištima u inozemstvu (Southampton, Bozen i Szeged) te sudjelovala na međunarodnim znanstvenim, stručnim i infrastrukturnim projektima. Mentorirala je više studentskih radova te je dobitnica tri istraživačke stipendije (BST Oxford, Grad Zagreb, Zaklada Adris). Predavačica je Govorničke akademije Demosten gdje održava modul Bitni su i sadržaj i ambalaža o važnosti vizualne komunikacije.