Direktor prodaje sa 10 godina prodajnog i menadžerskog iskustva u malim, srednjim i velikim tvrtkama u nekoliko različitih branši.

Zaljubljenik u prodaju koji vjeruje da je prodaja umjetnost sa primjesama čarolije u kojoj se u savršenoj umjetničkoj formi – prodaja, pomoću najboljeg i najsavršenijeg alata – komunikacija, iz ničega stvara vrijednost.

Trenutno se bavim umjetnošću prodaje na poziciji Voditelja prodaje u tvrtki Zubak grupa d.o.o., zadužen za organizaciju i vođenje prodaje u 9 zemalja srednje i jugoistočne Europe.

Pravno-financijsko-ekonomsku, gimnazijsku i osnovnoškolsku podlogu stekao sam obrnutim redoslijedom, pohađajući, osnovnu školu u rodnom Klobuku, gimnaziju u Ljubuškom, Pravni fakultet u Zagrebu (ne do kraja jer ipak više volim prodaju od prava) te studij financija i prava na Visokom učilištu za financije i pravo – Effectus.

Kratki rezime – 33 godine, pozitivno tvrdoglav, radoholičar, organiziran, orijentiran na rezultate, društven, komunikativan…(osobno smatram zadnje navedeno ključnim kako u poslovnom tako i u privatnom životu)